zondag 3 januari 2010

Ook mannen zingen in Karibu

Wees een moderne man! En zing mee met het Gents wereldkoor Karibu! Want ook mannen zingen! Wees er dus bij, nu maandag 4 januari 2010 bij de start van het nieuwe muzikale seizoen van Karibu. Uiteraard zijn ook nieuwe vrouwenstemmen welkom... maar mannenstemmen zijn echt nog meer welkom.

De dirigente Sterre De Raedt gaat in zwangerschaps- en bevallingsverlof. Het dirigeerstokje wordt interim doorgegeven aan Anna Pardo Canedo. Anna Pardo is afkomstig uit Bolivië, is laatstejaars klassieke zang aan het Conservatorium Gent en volgt daar koordirectie. Anna heeft in Gent al wat muzikale sporen verdiend, o.m. met haar vocale bijdragen aan de projecten Vlernika van Trefpunt vzw en Gloria in Kerst- en Klaastijden van Dick van der Harst.

Karibu werkt nu volop aan een nieuw repertoire onder het thema "Mi Tierra - Mijn Aarde/Mijn Planeet" (werktitel). Op maandag 8 maart zingt Karibu in het Vredeshuis de eerste liederen van het nieuwe repertoire op een gezamenlijke infoavond Amnesty-Karibu over mensenrechten in Israël-Palestina. Het wereldkoor presenteert het nieuwe repertoire op vrijdagavond 2 april tijdens de eerlijke handel modeshow van Sjamma in de Scala (Dendermondsesteenweg 163-165,
9000 Gent). Op zondagvoormiddag 2 mei gooit Karibu tijdens het Festival van de Amateurkunsten het eigen repertoire voor het grote publiek op straat in de Gentse binnenstad. 's Namiddags neemt het Gents wereldkoor verder deel aan het Festival van de Amateurkunsten. Verder mikt Karibu op een optreden tijdens de Gentse Feesten en op 10.10.2010 tijdens Voix sur Meuse in Luik.

De wekelijkse repetities gaan door op maandagavonden (behalve tijdens de schoolvakanties) van 19.30u-21.45u in het Vredeshuis, Sint-Margrietstraat 9, 9000 Gent. De instapdag voor kandidaat-koorleden op 4 januari 2010 gaat héél uitzonderlijk door bij de gastvrije buren van het Vredeshuis, bij de Paters Augustijnen in de Sint-Margrietstraat 11.

Nieuwe stemmen, en zeker mannen en zéér zeker tenorstemmen meer dan welkom! Stuur maar kandidaten door!

www.karibugent.be (spiksplinternieuwe webstek)

Nablog 24.01.2010: Datum modeshow Sjamma gewijzigd + enkele tikfouten verbeterd + wat koppelingen toegevoegd.

Geen opmerkingen: