vrijdag 12 februari 2010

Valentijnsoep voor Haïti

Het buurtcomité van de Papegay schenkt op 14 februari vanaf 11u soep ten voordele van de slachtoffers van Haïti. De soepverkoop van de Papegay is een erkende 1212-actie en mikt op een opbrengst van minimum € 600.

Laat op Valentijnsdag je hart spreken en kom - mmmm, romantisch - soep drinken voor Haïti. Recycleer deze affiche en hang ze uit en/of stuur ze door aan uw Gentse vrienden en kennissen. Heel Gent mag weten dat er in het buurtplantsoen de Papegay op de hoek van Twaalfkameren en de Papegaaistraat (Gent-Centrum) soep is op Valentijn.


Er zullen porties zijn van ongeveer 25 cl aan € 2,5, alsook ingevroren dozen van 1 l aan € 10. Er zullen steeds 2 keuzes zijn, waaronder een vegetarische. Jeuh, Veggie!

De meeste ingrediënten zijn gesponsord, zodat alles wat binnenkomt rechtstreeks en volledig naar 1212 gaat. Zoals de sponsoring er nu uit ziet, zullen ze daar meerdere hectoliter soep hebben. Ze zijn onder leiding van ervaringsdeskundige Hans Van Doorne al vlijtig aan het stoven, koken, roeren en invriezen. Ze kennen er wat van, van soep maken in die buurt. Meer dan eens lekker geproefd van de befaamde Papegay-soep. Van harte smakelijk!

www.depapegay.be/haiti

de Papegay vzw, Twaalfkameren 21, 9000 Gent (Centrum)
info @ depapegay.be
www.depapegay.be

2 opmerkingen:

Kim zei

hmmmm, Hans Van Doorne-soep! Ben er helaas niet geraakt...

Frank Bombeke zei

Ikzelf ook niet. Op weekeinde buitenhuis. Maar je kan wel nog nabestellen. Contacteer Hans gerust. Ga ik ook doen.