vrijdag 14 september 2012

Een provincie naar ons hart - 14.10.2012Gentenaars die de toekomst van hun stad in handen nemen. Een stad op mensenmaat, duurzaam en vol levenskwaliteit, een sociale stad  waar elke stem telt. Dat is voor mij de inzet van de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2012. Daarom steun ik voluit  de Gentse kartellijst sp.a-Groen en hun gezamenlijk project voor een sociale en ecologische stad van de toekomst.

Op zondag 14 oktober kiezen we ook een nieuwe provincieraad voor Oost-Vlaanderen. Onze provincie neemt een aantal taken op zich die de steden en gemeenten overstijgen. Groen wil dat Oost-Vlaanderen ook voor Gent het verschil maakt. Denk maar aan de organisatie van de open ruimte, de realisatie van de groenpolen rond Gent, beter openbaar vervoer, veilige fietsnetwerken met Gent als knooppunt, steun voor de Gentse cultuurhuizen.  

Ik wil onze provincie letterlijk en figuurlijk groener kleuren.  Ik ben in het district Gent  kandidaat  nr. 5 op de lijst van Groen voor de verkiezingen van de provincieraad.

Oost-Vlaanderen, duurzaam en groen. Slim en efficiënt met ruimte, mobiliteit en energie. In vrede en solidariteit verbonden met mens en wereld, ver én zeer dichtbij. Met oog voor talent. Een extra streep muziek, kunst en cultuur voor een provincie naar ons hart. 

Dat wil ik met u delen. Zet mij aan het werk. Graag uw steun op 14 oktober.  U wilt steunen, maar woont niet in Gent? Uw familie, vrienden en kennissen wel? Speel hen dan deze blogpost door!

Met vriendelijke groeten

Frank Bombeke (kandidaat nr. 5 op lijst Groen  - provincie Oost-Vlaanderen - district Gent)
Sint-Lievenspoortstraat 159
9000 Gent
frank.bombeke@telenet.be
www.spiritvoorgent.blogspot.be (mijn weblog sinds 2004)
tel 09 223 75 77
gsm 0472 92 27 49

Meer weten?

Geen opmerkingen: