vrijdag 23 januari 2009

Sociaal-Liberale Partij (SLP) Melle

Ha, nog eens een kartel! Van sp.a-SLP-Groen! in Melle. En een nieuwjaarsreceptie! Van alledrie tesamen. Kan mij wel bekoren. Alle Mellenaars zijn welkom. En vermits ik ook wat roots in Melle heb, zal ik aanstaande zondag wel klinken op de samenwerking aldaar.

Ondertussen heeft ook de lokale afdeling van VlaamsProgressieven mét hun twee mandatarissen Dominique Vandermeersch (OCMW-raadslid) en Rita Moeraert (Fractieleidster SP.A-SLP-Groen!) voluit gekozen voor Sociaal-Liberale Partij (SLP). Zie hieronder het artikel uit De Gentenaar 16.01.2009.

MELLE - Op de bestuursvergadering van de lokale afdeling Vlaams-Progressieven Melle, werd woensdagavond beslist om mee te gaan met de naamsverandering naar Sociaal-Liberale Partij (SLP). Op lokaal vlak blijft de samenwerking in het kartel SP.A-SLP-Groen! onveranderd doorgaan. 'We werken op lokaal vlak goed samen met SP.A, maar om nu over te gaan in die partij, daar kiezen we niet voor. We willen onze eigenheid behouden en een eigen koers blijven varen. Er was volledige eensgezindheid binnen de partij om mee te stappen in de naamsverandering', zegt SLP-gemeenteraadslid Rita Moeraert. (abg)

www.s-lp.be

Geen opmerkingen: