woensdag 22 september 2004

Hup Cambio - Autodelen in Gent




Van links naar rechts : Cambio-klanten (mijn echtgenote en ikzelf), Vlaams mobiliteitsminister Kahleen Van Brempt, Jan Klüssendorf (Taxistop), Gents mobiliteitsschepen Karin Temmerman en mevr. Lieten (De Lijn)

Het gaat nu allemaal wel heel vlug. Of we als autodelend echtpaar de eerste cambio-kaarten wilden ontvangen uit de handen van Vlaams minister van mobiliteit Kathleen Van Brempt? Op deze 22ste september European Car Free Day werd het autodeelproject Cambio in de aanwezigheid van de minister aan de pers en het brede publiek voorgesteld. Een charmant aanbod slaan we niet af. En als het om de blijde boodschap te verkondigen is, zullen we het ook niet laten liggen. En zo staan we op die foto hierboven te ‘blinken’ in hoog gezelschap.

Meer info in de AVS-uitzending van 22 september, Radio 2 (Middagpost), De Gentenaar en alle andere kranten (DS, DM, HLN, HV/NB, GVA) van 23 september....en natuurlijk bij Cambio zelf

Nu nog onze eigen auto verkocht krijgen, hoe vlugger hoe liever. In ruil voor onze nummerplaat ligt dan voor ieder van ons 4-persoonsgezin een gratis Lijn-jaarabonnement klaar voor maximum 3 jaar. We zullen het kunnen gebruiken!

Geen opmerkingen: