donderdag 31 juli 2008

Twee Poorten feest

De Gentse Feesten zijn nog maar voorbij, en je moet toch iets doen om die 3 weken naar de Patersholfeesten te overbruggen.

Iedereen welkom dus op het buurtfeest "Twee Poorten naar het water" op zaterdag 9 augustus. Onze buurt Twee Poorten ligt tussen de Keizerpoort, de Sint-Lievenspoort en het Hollainhof. Eigenlijk zijn er nogal wat waterlopen in onze buurt, maar de zogenaamde "beleveniswaarde" van het wonen dichtbij het water zou beter kunnen. Vandaar het thema van dit tweede buurtfeest.

Op 9 augustus van 8u tot 17u is er in het Hollainhof een rommelmarkt voor en door bewoners van onze buurt. Ik heb alvast een standplaats gereserveerd....en hoop op een goede verkoop :-). En 's avonds sta ik mee "aan de braai".

Programma:
10.30u Ludieke optocht door de buurt (richting Hollainhof)
11u Welkom, kinderanimatie en straataperitief (Hollainhof)
14u-16u Circusworkshops (Brusselsepoortstraat 79)
18u BBQ (Hendrik Waelputstraat) Vooraf inschrijven in Sint-Lievenspoortstraat 99!
Doorlopend : gratis muziek en rommelmarkt (van 8 tot 17u, voor en door buurtbewoners!) in Hollainhof en fototentoonstelling rond water (Cachot Hollainhof)

Vanaf 1 augustus start er een mysterieuze wedstrijd "Zet een pet-fles uit je raam...en win je gewicht in water". Met zo'n programma, wat houdt ons nog tegen?

Veel meer info op www.tweepoorten.be

Geen opmerkingen: