dinsdag 7 april 2009

Durven veranderen. Nu zeker!

Vandaag voerde de Sociaal-Liberale Partij (SLP) met 1000 WC-borstels en 1 WC-pot actie in Oudenaarde en Gent.

Onder leiding van de Oost-Vlaamse lijsttrekker Guy Haaze en enkele andere Oost-Vlaamse kandidaten voor de verkiezing van het Vlaams Parlement op 7 juni 2009 Koen De Vos en Eli De Heem plaatsten militanten van SLP 1000 WC-borstels en een vuile WC-pot en deelden pamfletten uit aan voorbijgangers.

1.000 WC-borstels en 1 WC-pot in Oudenaarde 07.04.2009

Iedereen raakt wel eens geïrriteerd omdat een vorige WC-gebruiker zich niet heeft bekommerd om wie er na hem komt. In de politiek van vandaag gaat het volgens SLP net zo. Daarom zegt SLP "Denk aan de mensen die na u komen".

Voor sociaal-liberalen is immobilisme zowat de ergste nachtmerrie denkbaar. Want in een wereld die evolueert met de kracht en de snelheid van een wervelstorm, betekent stilstaan achteruitgaan. De traditionele partijen die mee verantwoordelijk zijn voor het immobilisme van de afgelopen jaren dragen een verpletterende verantwoordelijkheid. Zij zadelen de volgende generaties op met een hoge historische schuld. En eigenlijk heet zoiets 'schuldig verzuim'.

1.000 WC-borstels en 1 WC-pot op de Vrijdagmarkt (Gent) - 07.04.2009

Vlaanderen heeft recht op een ongebonden partij zoals de Sociaal-Liberale Partij (SLP) die met slimme oplossingen voor de dag komt. En met deze actie startte vandaag ook in onze provincie de SLP-verkiezingscampagne onder het motto "Durven veranderen. Nu zeker!"

www.s-lp.be
www.s-lp.be/gent

Vlnr. Koen Vanlandeghem, Guy Haaze, Koen De Vos, Jonas Dutordoir, Eli De Heem, Jelmen Haaze

Geen opmerkingen: