woensdag 15 april 2009

Geert Lambert durft veranderen. Nu zeker.

De Sociaal-Liberale Partij (SLP) lanceert haar verkiezingsslogan voor de Vlaamse en Europese verkiezingen van 7 juni 2009 “Durven veranderen. Nu zeker.”

Voor het eerst kan de kiezer stemmen op een onafhankelijke sociaal-liberale partij in Vlaanderen. SLP, met boegbeeld Geert Lambert, kiest voor een slogan die duidelijk zegt waar het op staat: Durven veranderen. Nu zeker. “De slogan veroordeelt het politiek immobilisme van het voorbije 1,5 jaar. We moeten de grote partijen het vuur aan de schenen leggen. Nu zeker. Omdat de traditionele partijen vandaag niks doen aan de vergrijzing en de begroting laten ontsporen. Ze schuiven de problemen heel bewust voor zich uit.”

Geert Lambert sous les ponts de ..........

SLP voert overal in Vlaanderen actie met een vuile WC pot en duizend WC borstels, recent nog in onze provincie in Lokeren, Oudenaarde en Gent. Op Paasmaandag flyerde SLP op de folklorestoet in de ei-gemeente Kruishoutem. Sinds gisteren rijden SLP-fietsreclamepanelen rond in Gent (en andere steden).

De boodschap is duidelijk: de volgende generaties mogen niet het kind van de rekening worden. En die boodschap wordt ook voortgezet in de campagneslogan.

SLP-voorzitter Geert Lambert: “ SLP durft duidelijk zeggen dat de grote partijen elke beslissing, of het nu gaat over het asielbeleid, vergrijzing, kernenergie, Brussel-Halle-Vilvoorde, of de Oosterweelverbinding in Antwerpen, uitstellen. De grote partijen verdelen alles onder elkaar en dan stopt het. CD&V, SP.A en Open VLD kiezen er dan maar voor om niet te besturen. Die vastgelopen situatie moeten we loswrikken: daar draait het om op 7 juni.”

www.s-lp.be
www.s-lp.be/gent
www.geertlambert.be

Durven veranderen. Nu zeker!
SLP op stap met WC-borstels (AVS/De Gentenaar 08.04.2009)

Geen opmerkingen: