dinsdag 21 april 2009

In het spoor van De Vos 2009

Koen De Vos uit Oostakker, kandidaat nr. 9 van de Sociaal-Liberale Partij (SLP) voor het Vlaams Parlement, organiseert op zondag 17 mei 2009 zijn jaarlijks evenement "In het spoor van De Vos" in het noordoosten van Gent. Koen is een veelzijdig man en presenteert met dit vierluik van activiteiten (fietsen, stappen, spaghetti & rock) zijn roemruchte sportieve, culinaire en muzikale kwaliteiten. Fietstochten van 20 km of 40 km, een wandeltocht van 7,5 km, spaghetti (ook veggie) van 17-19u en een optreden van zijn rockgroep Togt vanaf 21u met Les Tsunamies (surfrock) om 20u in het voorprogramma. Iedereen welkom!

Vrije start van de fiets- en wandeltochten “In het spoor van De Vos” tussen 13u en 15u vanuit het Ontmoetingscentrum, Pijphoekstraat 30 te Oostakker. Deelnameprijs 1 euro. Een aanrader voor sportivo’s die een onbekend stukje Gent willen verkennen. De fietstochten “In het spoor van De Vos” (20 of 40 km) doorkruisen de streek ten noorden van Oostakker en voeren de fietsers langs de kanaalzone en de kanaaldorpen, de haven en het groene landbouwgebied, de idyllische oevers van de Moervaart en de leegstand van Ter Donk. De wandeltochtvan 7,5 km voert langs de groene plekjes van Oostakker.

Met het deelnamebewijs van de fiets-of wandeltocht of de spaghetti-maaltijd heb je vrije toegang tot de andere activiteiten van "In het spoor van De Vos". Voor de spaghetti moet je wel apart bijbetalen: 8 euro (volwassen) en 5 euro (kind). Inschrijven voor spaghetti uiterlijk op 14 mei bij Koen De Vos, GSM 0473 50 62 63 of koen.devos@s-lp.be

Koen De Vos
www.les-tsunamies.be
www.togt.be

Nablog 30.04.2009 : Meer gegevens over Vosrock

4 opmerkingen:

Anoniem zei

yeahh komen les tsunamies ook?????,

Frank Bombeke zei

Ze komen inderdaad. Na 1 mei meer nieuws op deze blog.

de woo zei

whoeeeeehoeeww zal een leuke avond worden

Frank Bombeke zei

Een voorproefje op www.les-tsunamies.be