zaterdag 24 juni 2006

De Gentse Stemmenkampioen.....

....wordt Daniël Termont, lijsttrekker voor sp.a-spirit. Deze sterke intro over 'de sterkste man van Gent', alleen maar om te melden dat de nationale Stemmenkampioen er nu een Gentse dochter bijheeft, de Gentse Stemmenkampioen .

De Stemmenkampioen is een online peiling van Het Laatste Nieuws ("in samenwerking met eminente professoren van de Vrije Universiteit Brussel") . Ik ben één van de duizenden panelleden. Met het oog op de komende gemeenteraadsverkiezingen van 8 oktober werd nu een Gentse Stemmenkampioen opgestart (ook in andere deftige steden hoor).

Via deze site peilt Het AllerLaatste Nieuws naar onze lokale politieke voorkeur (rara), stellen we zelf ons favoriete stadsbestuur samen (als 't van ons afhangt) en geven we onze mening over de lokale politieke actualiteit (ons gedacht). Deelname aan dit panel is eenvoudig, snel, anoniem en vereist geen specifieke politieke kennis of interesse (oef). Bovendien maken panelleden wekelijks en maandelijks kans op waardevolle prijzen! (dat is gesproken zie)

Wie wil deel uitmaken van het panel op de Gentse Stemmenkampioen kan zich registrerenop http://gent.stemmenkampioen.be

Een niveau serieuzer en wetenschappelijker (lijkt me toch, maar ik mag geen oorlog der universiteiten ontketenen), is het Gents Verkiezingsonderzoek 2006 waar ik trouwens deze week nog een vragenlijst van heb ingevuld.

Meer informatie hierover op de webstek van Gent Blogt op http://www.gentblogt.be/2006/03/13/verkiezingsenquete

Geen opmerkingen: