dinsdag 12 mei 2009

Te Lui en Niet Bekend Genoeg .....tegen AIDS

Neveneffecten en The Lunatics spelen dan toch een optreden van Te Lui en Niet Bekend Genoeg in Gent! En dan nog wel meteen een benefiet. De volledige opbrengst gaat naar het aids-project ‘HIV/Aids Prevention Group’ (HAPG) in Zuid-Afrika. Door verminderde fondsen bij hun donor SACBC, werd hun financiering voor aids-remmers onverwacht stopgezet. Honderden AIDS-patiënten dreigen van de ene dag op de andere zonder behandeling te vallen.
Kom op donderdag 28 mei om 20u naar de improcomedyshow van Neveneffecten en The Lunatics in de Schouwburg van het NTGent op het Sint-Baafsplein, lach u een breuk en red daarmee zowaar een leven. Men zegge het voort!

Tickets en info via NTGent: www.ntgent.be
Schouwburg NTGent, St. Baafsplein 17, 9000 Gent
Tel: 09 225 01 01

Over de voorstelling: TE LUI EN NIET BEKEND GENOEG

"Neveneffecten" zijn vier absurde geesten die hun kronkels al veelvuldig toonden op theater en televisie. In obscure krochten raakten ze bevriend met "The Lunatics", al jaren aan de top van het Vlaamse improtheater.

Neveneffecten wou weer het podium op, maar ze waren te lui om iets nieuws te schrijven. The Lunatics willen altijd het podium op, maar zijn niet bekend genoeg om volle zalen te trekken. Een tijdelijke fusie is het redmiddel, zeker na enkele fel gesmaakte try-outs.

Acht spelers en een scherpe MC brengen improcomedy ten top. Wat ze zullen spelen, is niet bekend. Het publiek bepaalt alles. Dat het hilarisch zal zijn, dat beloven ze wél. "Te lui en niet bekend genoeg", U moest al kaartjes hebben!

Mijn gedacht (12.05.2009): Ook het Gents wereldkoor Karibu gaf op 1 december 2007 in het Vredeshuis al eens een benefietoptreden toen Inge & Luk dit HIV/AIDS-preventieproject voorstelden. Dit waardevol project verdient verdere steun. En ja, we hebben onze kaartjes al!

www.neveneffecten.be
www.lunatics.be
www.hapg.org.za

I love you Tembi - WereldAidsdag in Gent (Franks Blog - 25.11.2007)
Trailer benefiet Neveneffecten in NTGent

Geen opmerkingen: